Weren, uw professionele partner in interieurbouw

U bent op zoek naar een interieurbouwer.  Dan heeft u Weren goed gevonden! Wij staan u graag bij met uw particuliere of zakelijke interieurproject. We doen dit in de breedste zin van het woord. Zo kunnen we u adviseren, maken we samen met u het ontwerp en voeren het project ook zelf uit. 

Maatwerk voor uw interieur

Onze werkruimte en machinepark is gelegen in Boxmeer. Ons specialisme is het bouwen van interieurs op elke locatie, op maat. Elk uniek ontwerp kan door ons worden gerealiseerd. Interieurbouw is veel meer dan het creëren van mooie ruimtes. Het gaat om het vertalen van uw droominterieur naar een realistisch en functionele plek. Interieurbouw biedt maatwerkoplossingen. Wij maken uw ruimte uniek. 

interieurbouw
inbouwkasten op maat

Nauwe betrokkenheid

Uw eigen of uw zakelijke interieur, daar stop je liefde in. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we beide evenveel betrokken zijn bij uw project. In de ontwerpfase gaan we met samen met u rondom de tafel. We houden rekening met uw wensen en eisen en kijken daarbij goed wat er mogelijk is in uw woon- of werkplek.

Uw eigen interieurontwerpers

Onze interieurontwerpers weten wat handig en wat de laatste trends zijn. Deze schakelen we dan ook in om mee te denken over uw project. Dankzij de kleinschaligheid bij Weren kunt u rekenen op korte lijntjes. 

Interieurbouw, hoe gaat dat in zijn werk?

Interieurbouw is een proces dat zorg en precisie nodig heeft. Uw woon- of werkplek is de plek waar u zich thuis moet voelen. Uw interieurbouw project wordt uitgevoerd aan de hand van een aantal stappen. 

1. Intake

Samen rond de tafel, kop koffie en brainstormen. We beginnen de intake met een goed gesprek. We bespreken uw idee, de mogelijkheden en het budget. We zullen veel vragen stellen, maar ook veel met je meedenken. We worden enthousiast van mooie interieurbouw plannen! We willen u dan ook graag begrijpen en samen op één lijn komen.

2. Ontwerp en conceptontwikkeling

Tijd voor ons om aan de slag te gaan. Tijdens ons gezamenlijke gesprek is de basis gelegd. Nu gaan wij aan de slag met

  • De ruimteplanning
  • Stijl en concept
  • Materialen en kleuren

3. Presentatie, feedback en offerte

Interieurbouw gaat niet zonder nauwe betrokkenheid. Tijd dus om even te checken of we elkaar echt goed begrijpen. We nemen je mee in ons uitgewerkte concept. Aan de hand van tekeningen geven we u alvast een realistisch beeld van het eindresultaat. We ontvangen graag uw feedback. We vinden het belangrijk dat u écht tevreden bent voor we starten.

4. Productie en voorbereiding

Iedereen akkoord met het plan dat is uitgewerkt? Mooi. U krijgt van ons een gedetailleerde planning zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vervolgens kunnen onze vakmannen aan de slag. Alles wat we niet bij u thuis of op uw werk hoeven te doen, voeren we uit in onze eigen werkplaats. Zo ervaart u de minste overlast.

5. Uitvoering en installatie

In stap 5 komt zo’n beetje alles samen. We gaan nu voorgaande tekeningen tot leven brengen. Onze interieurbouwers zorgt voor de plaatsing van alle elementen.

6. Oplevering, afwerking en garantie

Na de installatie voeren we een grondige controle uit. Is de interieurbouw op de juiste manier uitgevoerd, naar uw wens? We lopen samen alles na en checken of alles werkt naar behoren. Na de oplevering blijven we betrokken. We bieden nazorg en garantie op onze werkzaamheden en producten. 

Met maatwerk keukens laten we uw ruimte volledig tot zijn recht komen.

Ton Weren

Eigenaar Weren Interieurprojecten

Uw project volledig geregeld door Weren

Ons team heeft gouden handjes. Van interieurontwerpers tot echte vakmannen: we hebben de juiste personen en materialen in huis om uw project volledig te regelen. Van ontwerp tot realisatie zijn we bij u betrokken. Onze locatie is gelegen in Boxmeer. We beschikken daar over een professionele werkplaats, met een indrukwekkend machinepark. Daar zijn we trots op. Dankzij de juiste mensen en materialen hebben we al onze werkzaamheden volledig in eigen beheer. 

Interieurbouw portfolio’s waar we trots op zijn

Begrijpelijk dat u eerst ons portfolio wilt bekijken. U bekijkt onze interieurbouw projecten op de pagina interieurprojecten. Naast het realiseren van uw droominterieur houden wij ons ook bezig met het ontwerpen van uw droomkeuken. Heeft u specifieke vragen over interieurbouw? Neem dan contact met ons op.